Taidemaalarin galleria & ateljee Salossa

Taidemaalari Kauko Mäkisen ateljee ja galleria esittelee taiteilijan monia töitä Salossa. Galleriatyyppisessä ateljeessa on esillä öljymaalauksia, joiden aiheet vaihtelevat perinteisestä suomalaisesta maisemasta asetelmiin ja eläinaiheisiin. Lue lisää taiteilijasta ja tule vierailemaan ateljeessa!

Sisustussuunnittelijasta taidemaalariksi

Ennen taidemaalariksi ryhtymistä Kauko Mäkinen toimi sisustus- ja mallisuunnittelijana. Hänen jälkeään ovat mm. Hotelli Astorian sisustus Pietarissa ja Kremlin linnan huonekalumallit. Sisustussuunnittelusta hän siirtyi kuitenkin itseoppineeksi taidemaalariksi ja keskittyi ikuistamaan suomalaista maisemaa ja muita aiheita. Vuonna 1981 hän perusti Muurlaan Taidetalon ja tänä päivänä hän pyörittää ateljeetaan Salossa. Lue lisää taiteilijan historiasta!

Vierailulle taidegalleriaan

Nykyään Kauko Mäkinen keskittyy pyörittämään galleriaansa, jossa taiteilijan ateljee myös sijaitsee. Teokset ovat toisinaan esillä myös vaihtuvissa näyttelyissä - joskus ovat olleet jopa New Yorkissa ja Sisiliassa - mutta pysyvä näyttely sijaitsee Salossa. Tule paikan päälle ihastumaan valokuvankauniisiin taideteoksiin!

Kerro meistä kavereillesi